Kínálatunk

Néhány betegség, mely esetén a gyógymasszázs kifejezetten ajánlott:

  • ízületi kopások (pl. csípő),

  • porckorongsérv ill. -kopás,

  • gerincferdülések,

  • lumbágó,

  • fej-, nyak-, váll panaszok.

Gyógymasszőreink az ország neves egészségügyi intézményeiben szereztek többéves szakmai gyakorlatot (ORFI, OORI, Heim Pál Gyermekkórház, Péterfy Sándor utcai Kórház, Szent Imre Kórház)

Gyógymasszázs

Napjainkban a tudományos kutatások is igazolják a masszázs gyógyító hatását. A masszázs sokféle egészségügyi probléma kezelésénél jelent segítséget. Legfontosabb hatásai között említhető az izomlazítás és a fájdalomcsillapítás, vérbőség okozásával keringésfokozás, anyagcsere folyamat serkentése, idegrendszer megnyugtatása, és mindezeken túl javítja az általános közérzetet. 

Regeneráló, frissítő (kondicionáló) masszázs

A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. A klasszikus svédmasszázs az egész testre kiterjed, ellazítja az izmokat, megszünteti a letapadásokat, megelőzve azok sorvadását. Oldja a pszichés feszültségeket, s így jelentős hatást gyakorol az egészségre és a jó közérzetre. Nem utolsó sorban javítja az anyagcserét, így kedvezően befolyásolja az emésztést.

Reflexológia - talpmasszázs

A reflexzóna masszázs azáltal, hogy serkenti a vér- és nyirokkeringést, segíti a szervezet öntisztulási képességét. Erősíti az immunrendszerünket, az öngyógyító folyamatokat beindítja. Hatását a talp reflexzónái és azok agyi- és szervi kapcsolatán keresztül fejti ki.

A kiindulópontja az, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. A „közvetítőcsatornák” ezúttal az idegek helyett az energiapályák. Rajtuk keresztül a lábon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók a szervek. Elsősorban anyagcsere-betegségeknél, gerincbetegségeknél és csökkent hormontermelésnél születtek eddig sikerek: így pajzsmirigyprobléma és tarkófájás esetén feltétlen ajánlott. Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál is. Kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat.

Munkahelyi masszázs szolgáltatásunkról ITT olvashat.

Pedikűr, manikűr

A Patkó utcai masszázs stúdiónk kínálata februártól pedikűr/manikűr szolgáltatással bővült.