ZORÁN koncert-információ!

2021 Január 21.
borítőkép

Kedves  Jegytulajdonosok!

Mi hiszünk még, szeretnénk Önökkel/Veletek együtt lenni, énekelni, mosolyogni, de nem merünk ígérni…

 

A vírushelyzet ismételten egy szomorú és népszerűtlen döntés meghozatalára kényszerített minket miután Zoránnal és Budaörs város vezetőivel személyesen átbeszéltük a lehetőségeket. A 2021. február 28-i időpontot kénytelenek vagyunk törölni, és mivel teljesen beláthatatlan a járványhelyzet alakulása, új dátumot biztosra egyelőre nem tudunk kitűzni.

 

A döntés FÁJÓ, hisz szerettünk volna Önökkel együtt részesei lenni a koncertélménynek, de mindannyiunk egészsége elsőbbséget élvez az annyira várt szórakozással szemben is.

 

Akik eddig is kitartottak mellettünk és Zorán mellett, és SZOLIDARITÁST tudnak vállalni velünk azzal, hogy nem váltják vissza a jegyüket, hanem megvárják a koncert új időpontját – mert mindenképp megszervezzük, amint lehetőség nyílik rá –, azoknak hálásan köszönjük ezt a fajta támogatást! Számukra apró AJÁNDÉKKAL kedveskedünk, ha postai címüket megküldik a bulake@bulake.hu címünkre.

 

A felénk táplált BIZALOM fenntartása érdekében felajánljuk a jegyek visszaváltásának lehetőségét azoknak, akik nem tudnak tovább várakozni velünk:

 

  • Interneten vásárolt jegyek esetében kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot a Broadway Ticket Hungary Kft-vel, az esemény jegyértékesítő partnerével.

A jegyek visszaváltására kizárólag 2021. február 28-március 28. között van lehetőség. A visszaváltáshoz, kérjük az alábbi táblázatot az adatok pontos és hiánytalan kitöltésével segítsék, és küldjék el az info@broadway.hu címre. (a táblázat kitöltése a „válasz levélben” lehetséges) 

 

Koncert / Előadás címe

Koncert / Előadás dátuma

Jegy értékének összege (a kényelmi díj nem visszatérítendő)

Jegyek vonalkódja

Bankszámla tulajdonos neve

Számlavezető bank neve

Bankszámlaszám

 

Vásárláskor kapott számla sorszáma

Tudomásul veszem, hogy a tranzakció visszafordításának eredményeképpen, a megvásárolt jegyek sztornózásra kerülnek és a tranzakcióról kiállított számla módosul, azaz a visszafizetett tételekről sztornó vagy jóváíró számla készül.

 

  • Budaörsön vásárolt jegyek esetében visszaváltásra hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között van lehetőség a Budaörsi Gyógymasszázs Stúdióban (Budaörs, Patkó u. 7. sz. alatt). Elérhetőség megadása esetén a koncert megtartásának időpontjáról értesítést küldünk.

 

A várakozás idejére szeretettel küldjük a Karantén – Kóló dalt Zorán azon személyes üzenetével, hogy minél előbb szeretnének a kitartó közönség előtt élőben fellépni.

https://www.youtube.com/watch?v=G0TPLxBX6Ko 

 

Üdvözlettel: Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete