Pedikűr, manikűr szolgáltatással bővültünk

Kurcsicsné Bodi Edit pedikűr, manikűrős Budaörsön

Pedikűr, manikűr szolgáltatás

A Patkó utcai masszázs stúdiónk kínálata februártól pedikűr/manikűr szolgáltatással bővült.

Kurcsicsné Bodi Editet Budaörsön sokan ismerik – és heti rendszerességgel már nálunk is kereshetik a lábproblémákkal küzdők, vagy épp csak megszépülni vágyók.

Edit 2020 óta dolgozik lábápolóként, egyfajta életútként tekint szakmájára.

Felemelő érzés számára, hogy nemcsak széppé teszi a hozzá érkező vendég lábát, hanem sok esetben a fájdalmukat is megszüntetheti pl. egy benőtt köröm eltávolításával. Családja inspirálta, hogy ezt a hivatást válassza és támogatták őt tanulmányai során.

2019-ben OKJ-s lábápoló szakemberként végzett, majd tudását 2021-ben a Cristal Nails-nél tovább bővítve gyógyító lábápoló lett.

A hagyományos pedikűr kezelések mellett a mai kor modern eljárásait is alkalmazza Edit, úgymint pl. a gyorsabb gyógyulást lehetővé tevő szikementes pedikűr és a sok fájdalmat okozó körömbenövéseket megszüntető (a fogszabályozás eljárásához hasonló) körömszabályozás.

Akik pedig kezükre szeretnének ápolt, szép körmöket – azokat manikűrrel, gél lakk készítéssel várja. Nálunk egyelőre heti 1 alkalommal fogadja Edit a vendégeket – időpontot egyeztetni a Masszázs stúdió recepcióján lehet hozzá személyesen vagy telefonon. (+36 20 455 6999, +36 23 789-885)

Várjuk Önöket szeretettel!