Blog

BULÁKE cikkek, friss infók

Közös séta az őszi Budai Arborétumban

Tisztelegjünk az őszi természet csodái előtt egy közös sétával. :) Szeptember 27-én, kedden, 10 órai kezdettel - szakvezetés mellett - bejárjuk a Budai Arborétumot.

Cikkek

BULÁKE 16+ éves kiállítás

Sokan elmúltunk már 16 évesek… 😉 Egyesületünk is. A 15. évfordulóra tervezett ünnepséget a Covid-időszak miatt többször halasztani voltunk kénytelenek, de most itt a lehetőség!

Cikkek

Korona, jogar és az első országgyűlés

November elejét tartalmas pogrammal indította a szociális csoport. A 30 fős csapat elsőként az "ország házát", a Parlament épületét járta be. A hatalmas, díszes folyosók, rejtettebb oldalajtók és kisebb tárgyalók mellett az ülésterem hatalmas tere is lenyűgöző volt.

Cikkek

Csapatépítő 2023. BULÁKE módra

avagy miképp lettünk még inkább csapat vikingből a vadnyugaton át… Csodálatos napsütésre és mégsem kánikulára ébredve indultunk el - a szokásos kissé csúszott időben és módozatban, no meg több autóval - az idei csapatépítőnk helyszíne felé.

Cikkek

December 15. - BULÁKE karácsonyi klub

Idén a Budaörsi Nyugdíjasok Háza adott otthont ünnepi klubunknak. A kellemes, akadálymentes teremben közel 45 látássérült tagot köszönthetett egyesületünk.

Cikkek

Hálásan köszönjük az Adó 1% felajánlásokat!

Idén tavasszal 137 ember tartotta támogatásra érdemesnek munkánkat, így adó 1% felajánlásuknak köszönhetően 1.056.526 Ft gyűlt össze - ez az eddigi legmagasabb összeg!

Cikkek

Ősz köszöntő klubdélelőtt, batyus-bál jelleggel

Itt van az ősz, itt van újra... és itt van klubunk is! Szeretettel várunk Benneteket szeptember 15-én, 10-13 óra között a Budaörsi Jókai Mór Művelődési Házba.

Cikkek

Hétre ma várom a Nemzetinél...

...ha nem is hétre, de 10-re mindenképp! :) Május elején lelkes és kíváncsi csapatunk a Nemzeti Színház épületét járta be.

Cikkek

NISZ: továbbra is ingyenesen igényelhetők a látássérült embereket segítő szoftverek

Folytatódik a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. 2018-ban indított licensz programja...

Cikkek