Foglalkoztatás

A foglalkoztatás megkezdéséhez szükséges akkreditációs tanúsítványunkat 2008-ban szereztük meg, 2014-től pedig már védett műhelyként működik rehabilitációs foglalkoztatási részlegünk Budaörsön a Patkó utca 7. szám alatt.

A telephely a fokozatos létszám- és szolgáltatási kínálat bővülése miatt többszöri átalakításon esett át, így nyerte el mai, mind a munkavállalók, mind a szolgáltatásokat igénybe vevők igényeit egyaránt kielégítő elrendezésű és színvonalú formáját.

Rendkívül fontos, hogy munkatársaink ösztönző, akadálymentes környezetben, egy összetartó csapat részeként végeznek értékes tevékenységet, s a munkában elért sikereken keresztül - másokon segítve - újra megtalálják saját értékeiket, és helyüket a társadalomban.

Megváltozott munkaképességű munkavállalóink az egyesületi tagok közül kerültek ki. Az ő munkájukat 4 látó munkatársunk segíti.

Nem pusztán munkát végeznek, mellyel megélhetéshez és elfoglaltsághoz jutnak, hanem segített státuszukból segítővé válva ők maguk nyújtanak sorstársaikat és a többségi társadalom résztvevőit egyaránt segítő szolgáltatásokat. Ezen felül a dolgozók által megtermelt bevétel az egyesület működésének is komoly alapját képezi.

A munkaköröket a lehető legnagyobb hatékonyság és sikerélmény elérése érdekében az alkalmazottak egyéni képességeihez és végzettségeihez mérten alakítottuk ki és illesztettük a kívánt tevékenységekhez. Folyamatos képzések által az évek során dolgozóink hiteles szakemberekké váltak munkaterületeiken.

Munkacsoportjaink:

  • Érdekképviselet

  • Szociális csoport

  • Masszázs csoport

  • Recepció

  • Érzékenyítő csoport

  • Pr-marketing

  • Számítástechnikai segítségnyújtás

  • Adminisztráció

Az, hogy megváltozott munkaképességű dolgozóinkkal nemcsak látszatmunkát végző, a fogyatékosság alanyi jogán elvárt támogatásokból élő szervezetként működünk, hanem a térségben elismert, a többségi társadalom számára is értéket teremtő, teljes értékű szolgáltatóként vagyunk jelen – ez működésünk legnagyobb eredménye.