Blog

BULÁKE cikkek, friss infók

Kastélytúra

Áprilisi kirándulásunk helyszíne a bajnai Sándor–Metternich-kastély volt. A klasszicista épületegyüttes és a körülötte elterülő park már messziről is csodálatos látványt nyújt, a felújított épület és kiállítás belül is káprázatos.

Cikkek

BULÁKE Közgyűlés

Szeretettel meghívunk a Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete (székhely: 2040 Budaörs, Patkó u.7.) rendes éves és alapszabálymódosító közgyűlésére.

Cikkek

BULÁKE klub - a költészet napja jegyében

Áprilisi klubunk témája mi lehetett volna, ha nem a költészet, kultúra. :) A klubnak ismét a JMMH-Budaörsi Nyugdíjasok Háza adott otthont, melyet ezúttal is köszönünk, hiszen a tágas, világos, akadálymentes terem remek helyszín.

Cikkek

Hangfürdő a Zene Házában

Csapatunk izgatottan készült az állandó kiállítás megtekintésére. Azt tudtuk előre, hogy élőszó helyett audio guide vezet majd minket végig a termeken keresztül, azt viszont nem is sejtettük, hogy ez micsoda profizmussal van kivitelezve.

Cikkek

Húsvétváró klub a BULÁKE-nál…

Március 16-án a BULÁKE megtartotta aktuális havi klubját, ahol bizony a népes résztvevők a sűrű tavaszi dátumok okán széles palettájú programon vehettek részt… ismét.

Cikkek

Munkahelyi masszázs a Mystery Hotelben

Harmadik alkalommal tettünk eleget a Mystery Hotel felkérésének, hogy munkatársaik számára munkahelyi masszázst nyújtsunk. Gyönyörű környezetben, jó hangulatban telt a nap – sok pozitív visszajelzéssel a program végén.

Cikkek

Farsangi BULÁKE klubnap

Idei farsangunknak is a Jókai Mór Művelődési Ház adott otthont. A terem 10 órára megtelt a tagok, a készülődő zenészek és játszadozó vakvezető kutyák csengettyűinek hangjaival és a tálcákon tornyosuló zsíroskenyerek illatával. ;)

Cikkek

Iskolaprogram Érden

November 11-én kollégáink az Érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola vendégei voltak. Az alsósoknak szervezett "Érzékenyítő napon" kis csapatunk a 4-es osztályoknak tartott érzékenyítő iskolaprogramot.

Cikkek

Tovább szépülünk, épülünk :)

Ismét adománnyal gazdagodott a BULÁKE szociális csoportjának irodája. A Patkó u. 1. szám alatt lévő helyiségbe ezúttal - Hauser Péter (BFE) önkormányzati képviselő közvetítésével - a JYSK áruháztól érkeztek kisbútorok és lámpák.

Cikkek