Blog

BULÁKE cikkek, friss infók

Masszázs AKCIÓ! Pörgess a kedvezményért!

Pörgess a kedvezményért! Október 9 és 14. között!

Cikkek

Csapatépítő 2023. BULÁKE módra

avagy miképp lettünk még inkább csapat vikingből a vadnyugaton át… Csodálatos napsütésre és mégsem kánikulára ébredve indultunk el - a szokásos kissé csúszott időben és módozatban, no meg több autóval - az idei csapatépítőnk helyszíne felé.

Cikkek

Hálásan köszönjük az Adó 1% felajánlásokat!

Idén tavasszal 137 ember tartotta támogatásra érdemesnek munkánkat, így adó 1% felajánlásuknak köszönhetően 1.056.526 Ft gyűlt össze - ez az eddigi legmagasabb összeg!

Cikkek

Egyesületünk „buszmegálló kommandója” különdíjat kapott

Nagy-nagy örömünkre a tegnap délutáni díjátadón egyesületünk „buszmegálló kommandója” különdíjat kapott a Tiszta, virágos Budaörsért pályázaton.

Cikkek

BULÁKE évadzáró klub

Idén is a Bleyer Jakab Helytörténeti Gyűjtemény Heimatmuseum látott vendégül minket, az évadzáró klubra érkezőket kellemes kerti környezet fogadta.

Cikkek

Pecsét változás

Közgyűlési határozattal és törvényszéki jóváhagyással június 15-től egyesületünk cégszerű aláírásához új pecsétet használunk.

Cikkek

Kastélytúra 2.0

Április végén a bajnai kastélyban jártunk, májusban Martonvásárra, a Brunszvik kastélyba látogattunk el.

Cikkek

Hétre ma várom a Nemzetinél...

...ha nem is hétre, de 10-re mindenképp! :) Május elején lelkes és kíváncsi csapatunk a Nemzeti Színház épületét járta be.

Cikkek

Kastélytúra

Áprilisi kirándulásunk helyszíne a bajnai Sándor–Metternich-kastély volt. A klasszicista épületegyüttes és a körülötte elterülő park már messziről is csodálatos látványt nyújt, a felújított épület és kiállítás belül is káprázatos.

Cikkek