Blog

BULÁKE cikkek, friss infók

Húsvétváró klub a BULÁKE-nál…

Március 16-án a BULÁKE megtartotta aktuális havi klubját, ahol bizony a népes résztvevők a sűrű tavaszi dátumok okán széles palettájú programon vehettek részt… ismét.

Cikkek

Munkahelyi masszázs a Mystery Hotelben

Harmadik alkalommal tettünk eleget a Mystery Hotel felkérésének, hogy munkatársaik számára munkahelyi masszázst nyújtsunk. Gyönyörű környezetben, jó hangulatban telt a nap – sok pozitív visszajelzéssel a program végén.

Cikkek

Farsangi BULÁKE klubnap

Idei farsangunknak is a Jókai Mór Művelődési Ház adott otthont. A terem 10 órára megtelt a tagok, a készülődő zenészek és játszadozó vakvezető kutyák csengettyűinek hangjaival és a tálcákon tornyosuló zsíroskenyerek illatával. ;)

Cikkek

Iskolaprogram Érden

November 11-én kollégáink az Érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola vendégei voltak. Az alsósoknak szervezett "Érzékenyítő napon" kis csapatunk a 4-es osztályoknak tartott érzékenyítő iskolaprogramot.

Cikkek

Tovább szépülünk, épülünk :)

Ismét adománnyal gazdagodott a BULÁKE szociális csoportjának irodája. A Patkó u. 1. szám alatt lévő helyiségbe ezúttal - Hauser Péter (BFE) önkormányzati képviselő közvetítésével - a JYSK áruháztól érkeztek kisbútorok és lámpák.

Cikkek

BULÁKE - Szociális iroda megnyitóról videó

A BULÁKE új szociális irodájának ünnepélyes megnyitója.

Cikkek

Térítésmentesen látja el az Állatorvostudományi Egyetem a vakvezető kutyákat a jövőben

Az Állatorvostudományi Egyetem a jövőben térítésmentesen látja el a vakvezető kutyákat - közölte az intézmény az MTI-vel.

Cikkek

KörbePÁSZTÁztunk a Tűzszerészeknél :)

"Élményt adni jó!" játékunk Jótündére ezúttal az MH 1. Honvéd Tűzszerész És Hadihajós Ezredhez szervezett látogatást. Ez a program is - csakúgy mint az eddigiek - különlegesnek ígérkezett.

Cikkek

December 15. - BULÁKE karácsonyi klub

Idén a Budaörsi Nyugdíjasok Háza adott otthont ünnepi klubunknak. A kellemes, akadálymentes teremben közel 45 látássérült tagot köszönthetett egyesületünk.

Cikkek